Домашний перепел

Четверг, 16.05.2024, 12:48

Приветствую Вас Гость | RSS | Главная | | Регистрация | Вход

Главная » 2014 » Апрель » 17 » Здорова нація — запорука світлого майбутнього
14:22
Здорова нація — запорука світлого майбутнього

Японці – народ розумний, допитливий і терплячий. І з малого можуть вичавити велику користь. 

- При чому тут японці, – скажете ви, – коли мова йде зовсім про маленьких перепелиних яйцях? 

А при тому, що після ядерного бомбардування Хіросіми і Нагасакі, японські вчені і лікарі, що взялися за складання раціону, що сприяє виведенню з організму радіонуклідів, виявили, що в цій справі досить корисним будуть перепелині яйця.
Більш того, уряд Японії, не на словах, а на ділі піклується про здоров’я нації, наказало в якості одного з основних законів країни, обов’язкове споживання перепелиних яєць дітям в кількості 2-3 штук і, по можливості, дорослим, зокрема – чоловікам. .. 

Ні, звичайно, японці не перші дізналися про користь цих яєць. У древніх єгипетських папірусах і китайській народній медицині зустрічалися згадки про корисні властивості перепелиних яєць. Але «зустрічатися» – це одне, а вивести в широке застосування ці корисні властивості, та ще на рівні цілого народу – справа зовсім інша. 

Чим же ще корисні перепелині яйця, крім того, що виводять радіонукліди і розвивають розумові здібності дітей? 

Ці яйця містять просто величезна кількість вітамінів і мінералів. І їх можна не піддавати тепловій обробці, як, наприклад, курячі, коли багато поживних речовин повністю руйнуються. 

Чому? 

Тому що перепела не хворіють на сальмонельоз, та й іншими інфекційними захворюваннями, а це значить, що перепелині яйця можна пити сирими. 

Ці яйця не викликають ніяких алергічних реакцій, нормалізують апетит і знижують стомлюваність організму; мають тонізуючі властивості, до того ж, як помічено на практиці, постійне їх споживання знімає болі в серці, лікує гіпертонію та усуває запаморочення, мучило дорослих та дітей роками. Регулярне споживання перепелиних яєць підвищує імунітет і запобігає мастопатію і ракову пухлину. А ще, як кажуть німецькі чоловіки, чотири сирі яйця натщесерце краще всякої віагри. 

Якщо перепелине яйце по масі прирівняти до курячого, то виявиться, що вітамінів групи В в перепелиному яйце в 2,5 рази більше, ніж у курячому. Калію більше в 5 разів. Заліза – в 4,5 рази. А ще більше вмісту фосфору, міді, кобальту, цинку, нікотинової кислоти і так далі. Словом, перепелине яйце в рази корисніше курячого. Тому, напевно, перепелині яйця вводять в перелік поживних компонентів, що застосовуються в штучному харчуванні для грудних дітей. 

Компоненти перепелиних яєць включені в деякі дієві і дорогі креми і шампуні, що мають ефект омолодження. 

Мало того, що настільки корисно яйце, так ще й шкарлупа перепелиного яйця є вкрай корисною. 

З карбонатом кальцію, легко засвоюваного організмом, ясно: його в шкаралупі яйця майже 90 відсотків. Але є й ще такі необхідні для організму елементи, як сірка, кремній, фтор, цинк, мідь (всього 27 елементів). Дивна річ, але склад шкаралупи перепелиного яйця майже повністю збігається зі складом кісток і зубів людини. 

Це яйце, як ніякий інший природний продукт, ніби спеціально створене для споживання його людиною …

Просмотров: 612 | Добавил: yjin | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:

Меню сайта

Форма входа

Помощь сайту

Категории каналов

Календарь

«  Апрель 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Наш опрос

Считаете ли Вы, что перепелиные яйца полезнее куриных.
Всего ответов: 21

Статистика